Необходими продукти:
1 кг пилешки крилца
250 мл бяло вино
2 чаени лъжички червен пипер
1/2 чаена лъжичка пипер меланж
2 супени лъжици лимонов сок
3-4 скилидки счукан чесън
1 супена лъжица босилек
сол
250 мл бяло вино
2 чаени лъжички червен пипер
1/2 чаена лъжичка пипер меланж
2 супени лъжици лимонов сок
3-4 скилидки счукан чесън
1 супена лъжица босилек
сол
Начин на приготвяне:
В подходящ съд се слагат измитите пилешки крилца. Заливат се смарината от гореизброените продукти и се оставят в хладилник за 2-3 часа.
Пекат се в гювеч на 200 градуса за около 50 минути.
Пекат се в гювеч на 200 градуса за около 50 минути.
Categories: Рецепти
0 коментара:
Публикуване на коментар